| | Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cassia Totalno relaxiran

Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
 | Naslov: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 20.09.10 12:59 | |
|  S obzirom da su žene uglavnom te koje su bombardirane s tisućama savjeta o tome kako zavesti muškarca i kako izgledati besprijekorno da on ne bi poželio drugu, vrijeme je da malo okrenemo ploču. Nisu sama žene te kojima je potrebna 'dorada' i na muškarcima bi se puno toga dalo 'srediti'. Na stranicama AskMena osvanuli su neki savjeti namijenjeni muškarcima kako bi izgledali što bolje pred ženom u golišavom izdanju: ● Uklonite nepotrebne dlačice Ponekad je ljubavni tepih na muškim prsima dobrodošao ali većina žena će se brzo 'ohladiti' kada vidi dlake koje nekontrolirano rastu u ušima, na ramenima, leđima... Kako bi spriječili takav scenarij dobro se pogledajte u ogledalo i uklonite sve nepotrebne dlake. A mislili ste da samo žene moraju na depilaciju!? ● Vježbajte Intenzivno vježbanje od nekih 30 minuta prije spoja učvrstit će vaše mišiće sljedećih nekoliko sati. Ako nemate puno vremena napravite nekoliko sklekova i čučnjeva jer će se u tijelu povećati razina endorfina što u konačnici rezultirati izraženijim mišićima, a i većoj samouvjerenosti. ● Pazite što jedete i jedite umjereno Poznato je koliko se žene muče s hranom i viškom kilograma, ni s muškarcima nije drugačije. Vaša prehrana trebala bi se sastojati od što više nemasnog mesa, voća, povrća, vlakana i žitarica. Općenito je poželjno izbjegavati šećer i brašno. ● Izbjegavajte pivo i coca-colu, pijte vodu! Koža je sve što ostane kada se skine odjeća i zato koži treba posvećivati puno pažnje kako bi izgledala dobro. To ćete najlakše postići redovitim ispijanjem velikih količina vode. Ne bi bilo loše poneka se počastiti i s nekom kremicom. ● Dobro mirišite Već smo pisali o tome, a sada ćemo ponoviti - miris je nešto što ženama pomaže u izboru partnera tako da nije dobro podcjenjivati važnost mirisa. ● Nemojte sjediti goli Sjedenje je puno udobnije od stajanje, ali u tom položaju će vam do izražaja doći svi vaši nedostaci i višak masnog tkiva. Kako bi izbjegli da ona vidi šlaufe, izbjegavajte sjedeći položaj i radije legnite. izvor/net.hr | |
|  | | Procyon Totalno relaxiran

Broj postova : 1261 Godine : 33 Datum registracije : 26.07.2010
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 20.09.10 13:02 | |
| Dakle, muškarac treba biti "šminky" da obori ženu s nogu. Good to know | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 20.09.10 13:12 | |
| nemojte sjediti goli? dakle, svašta....opet upute i upute i upute... |
|  | | cassia Totalno relaxiran

Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 20.09.10 13:30 | |
| | |
|  | | Sunčanaa Početnik

Broj postova : 85 Godine : 52 Lokacija : moja ... Datum registracije : 27.08.2010
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 28.09.10 13:38 | |
| volim ljubavni tepih..... | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 28.09.10 13:46 | |
| da lici na mene... |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 28.09.10 15:25 | |
| eto i sad oboje pazimo na sta licimo goli, i ne daj boze sjest..jel to znaci bacit se na krevet, pod, stol .......ko daska ukocena jer nema savijanja, i bas kontam koje samo poze onda dolaze u obzir a je i zajeban ovaj sex |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 28.09.10 15:27 | |
| |
|  | | Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 139 Godine : 32 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 17.10.10 20:17 | |
| mora biti: direktan, nenapastan, elegantan a ne svinja, pametan(da me skuži koliko toliko unatoč njegovom muškom mozgu), iskren, zaabbavvannn, vedar, sangvistik, optimist, nesmije biti kolerik i melankolik...to me ubija, mora imat stila kod odjevanja, mora biti svoj...mora imati mišiće a ne tonu sala...ne mislim na nabildane napuhanke...ali ono da se vidi se se dečko voli i cijeni sam sebe...onda znam da će i mene...pomogućnosti da ne bude baš tipični muškarac.. | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 17.10.10 20:43 | |
| Mora znati poljubiti, nježno ali jako dominantno, poljupcem koji ne dozvoljava pregovore... Tada žena doslovno gubi tlo pod nogama... |
|  | | tvoj anđeo Totalno relaxiran

Broj postova : 1085 Lokacija : zagreb Datum registracije : 01.06.2010
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 17.10.10 20:49 | |
| dobar,fin,simpatičan,drag,humorističan,zabavan,iskren.izgled nije bitan bitno je kakav je kao osoba!!!!!! Šta će ti hrpa mišića ako nema niš u glavi!! | |
|  | | mobile VIP član

Broj postova : 17277 Godine : 32 Datum registracije : 23.04.2011
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? 26.04.11 18:29 | |
| sutnes je u podkolenicu i ona padne s nogu salim se mora da joj kazes tekero muco ili sinjorita por fa bor stavi noge u lavor i ona ce pasti s nogu. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu?  | |
| |
|  | | | Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu? | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 45 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 45 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943510. in 17758 subjects
|
|