| | Tudje gledamo,svoje ne damo | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
 | Naslov: Tudje gledamo,svoje ne damo 17.08.10 17:11 | |
| Muškarci ne vole kada se njihove žene sunčaju u toplesu Muški pol ne želi da drugi muškarci gledaju gole grudi njihovih partnerki! U istraživanju koje je sprovela jedna britanska putnička agencija, 56 odsto muškaraca priznalo je da ne dozvoljava svojim lepšim polovinama da budu u toplesu na letnjem odmoru, ali su potvrdili da im ne pada na pamet da skrenu pogled kad na plaži vide tuđu ženu u toplesu!
Oko 68 odsto dama reklo je da nema problem sa skidanjem u toples, a gole grudi izlažu sunčevim zracima uglavnom da bi ravnomerno preplanule, dok ih tri odsto to radi iz čistog egzibicionizma. izvor |
|  | | Kikica VIP član

Broj postova : 43767 Godine : 43 Datum registracije : 04.03.2009
 | Naslov: Re: Tudje gledamo,svoje ne damo 17.08.10 21:47 | |
| Malo kod muškiča to ide ..jedne su za he.anje a jedne za voditi kući . Tako da u sise uvijek vole zagledavati onima koje bi zna se što..a prema onima koje bi vodili kući su skroz drugačiji i odnose se prema njima s respektom. Barem večina neznam jesam fulala temu..to mi sada palo na pamet..jer sam čula muške gdje tako pričaju | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Tudje gledamo,svoje ne damo 18.08.10 10:27 | |
| Gdje li samo Bleky ove raritete iskopa. Boga pitaj koji su ispitanici bili. Meni osobno ne smeta...Zasto se zene ne bi suncale kako vole i zele...Pa nije zena kutija da je otvorim i zatvorim kad ja hocu...Joj dje zivim...Tunguzija bez granica... |
|  | | Procyon Totalno relaxiran

Broj postova : 1261 Godine : 33 Datum registracije : 26.07.2010
 | Naslov: Re: Tudje gledamo,svoje ne damo 18.08.10 11:58 | |
| Jesu ljubomorni, čudo jedno. Još su mi bolji oni koji svojim ženama zabrane da nose neke kratke haljinice ili minjake iz istog razloga  | |
|  | | mobile VIP član

Broj postova : 17277 Godine : 32 Datum registracije : 23.04.2011
 | Naslov: Re: Tudje gledamo,svoje ne damo 26.04.11 18:34 | |
| kod mene je drugacije tudje ne gledam a svoje ne dam | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Tudje gledamo,svoje ne damo  | |
| |
|  | | | Tudje gledamo,svoje ne damo | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 41 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 41 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943510. in 17758 subjects
|
|