Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Muškarci fascinirani sisama

Go down 
+6
gadafi
Ary
legija
Kikica
ajmeivana
Blizanka
10 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74460
Godine : 172
Datum registracije : 21.01.2009

Muškarci fascinirani sisama Empty
PostajNaslov: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime11.09.09 9:45

Većina muškaraca prilikom prvog susreta žene prvo pogleda u grudi, zatim u područje struka i tek onda u oči, pokazalo je istraživanje i potvrdilo ono što su žene iz iskustva već znale!

Najnovije istraživanje je potvrdilo da većina muškaraca gleda u grudi dok komunicira sa ženama.

Njih 47 posto pogleda prema grudima prilikom prvog susreta. Trećini je prva fiksacija na struk i bokove žene.

Ono što je šokantno je da samo 20 posto muškaraca pogleda ženu u oči kada se prvi put sretnu.

Znanstvenici vjeruju da postoji jednostavno objašnjenje zašto je to tako: "Muškarci najčešće bulje ženama u grudi jer su im jednostavno lijepe i pogled na njih kod muškaraca izaziva ugodu bez obzira na veličinu grudi."

Ispitanici su dobili šest fotografija iste žene, fotografije su bile obrađene tako da je žena na svakoj imala različitu veličinu grudi.

Znanstvenici su snimali muškarce dok su gledali fotografije. Promatrali su što prvo pogledaju na ženi te koliko dugo gledaju fotografije. Pomoću kamere i ogledala bilježili su pokrete očiju.

Zaključak je bio: Osamdeset posto muškaraca prvo je pogledalo grudi te područje trbuha i struka i više su vremena posvetili promatranju grudi nego ostalih područja, prenosi thesun.co.uk.
Net.hr
07.09.2009.

Muškarci fascinirani sisama Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime11.09.09 9:48

E decki samo recite ...da vas privlace ...oci...ili ...nesto drugo Laughing Laughing

[Vrh] Go down
ajmeivana
Ljubitelj foruma
ajmeivana

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3690
Godine : 41
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime15.09.09 12:26

ma ... sise su im u ravnini očiju Muškarci fascinirani sisama 719500
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43767
Godine : 43
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime24.10.09 22:26

I najbolje od svega nemaju pojma kad ih pitaš što ih baš toliko vole..nikakav neki normalan odgovor na to pitanje.. samo...pa kad ih volim.. Muškarci fascinirani sisama 12363
[Vrh] Go down
legija
Ljubitelj foruma
legija

Gemini Dog
Broj postova : 5728
Godine : 52
Datum registracije : 19.10.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 17:12

Ako se za statistiku govori da je skup lažnih podataka, dakako izjava ne mora biti točna, onda sa pravom mogu posumnjati u rezultate gore navedenih istraživanja..... jer kako mogu ženu gledati u grudi prilikom upoznavanja... nisu me baš uvjerili Muškarci fascinirani sisama 448924
[Vrh] Go down
legija
Ljubitelj foruma
legija

Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 17:16

blizanka je napisao/la:
E decki samo recite ...da vas privlace ...oci...ili ...nesto drugo Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363
E... sad... upoznavanje je jedno a ono što nas privlači to je nešto sasvim drugo Muškarci fascinirani sisama 816407
[Vrh] Go down
legija
Ljubitelj foruma
legija

Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 17:18

ajmeivana je napisao/la:
ma ... sise su im u ravnini očiju Muškarci fascinirani sisama 719500
Dali su sise u ravnini očiju ili nekima završava horizont na njima... upitno je, zar ne Muškarci fascinirani sisama 776231
[Vrh] Go down
legija
Ljubitelj foruma
legija

Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 17:24

Kikica je napisao/la:
I najbolje od svega nemaju pojma kad ih pitaš što ih baš toliko vole..nikakav neki normalan odgovor na to pitanje.. samo...pa kad ih volim.. Muškarci fascinirani sisama 12363
Na neka pitanja nema normalnog odgovora... pa tako i na to pitanje... to ti je ono ili voliš ili ne...ja osobno volim a kako i ne bi... bem ti muškarca koji ih ne voli Muškarci fascinirani sisama 31382
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16293
Godine : 42
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 18:39

hm..a zanima me još jedna stvar...ako svim ženama gledaju u grudi...pa i mama,sestra neka rođaka im ima grudi jel gledaju i njima ili??? confused Kak odrede tu granicu...
looool
[Vrh] Go down
legija
Ljubitelj foruma
legija

Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 18:48

Ariela je napisao/la:
hm..a zanima me još jedna stvar...ako svim ženama gledaju u grudi...pa i mama,sestra neka rođaka im ima grudi jel gledaju i njima ili??? Muškarci fascinirani sisama 562951 Kak odrede tu granicu...
Muškarci fascinirani sisama 73820
Da, u pravu si... bolesno... zar ne?.... i daj zamisli situaciju sa nekim se upoznaješ... pružaš mu ruku a on ti bulji u grudi... ma mislim... zviz šamarčinu Muškarci fascinirani sisama 73820
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16293
Godine : 42
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 18:51

legija je napisao/la:
Ariela je napisao/la:
hm..a zanima me još jedna stvar...ako svim ženama gledaju u grudi...pa i mama,sestra neka rođaka im ima grudi jel gledaju i njima ili??? Muškarci fascinirani sisama 562951 Kak odrede tu granicu...
Da, u pravu si... bolesno... zar ne?.... i daj zamisli situaciju sa nekim se upoznaješ... pružaš mu ruku a on ti bulji u grudi... ma mislim... zviz šamarčinu Muškarci fascinirani sisama 73820
Ma dobro ajd...za gledanje od mene ne dobije šamarčinu...dobro je dok ne dira...onda ide šamarčina i koje šta... na gledanje smo mi žene manje više već navikle... looool
[Vrh] Go down
legija
Ljubitelj foruma
legija

Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime25.10.09 19:02

Ariela je napisao/la:
legija je napisao/la:
Ariela je napisao/la:
Ma dobro ajd...za gledanje od mene ne dobije šamarčinu...dobro je dok ne dira...onda ide šamarčina i koje šta... na gledanje smo mi žene manje više već navikle... Muškarci fascinirani sisama 73820
Tako govori žena kod koje se ima šta vidjeti Muškarci fascinirani sisama 477390
[Vrh] Go down
gadafi
Zagrijao tipkovnicu
gadafi

Male
Aries Dog
Broj postova : 138
Godine : 40
Datum registracije : 23.11.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime27.11.09 13:33

muškarci fascinirani cickima ..........
e pa samo zato što ih nemaju , mislim nemaju tako velike grudi ........
da imaju ne bi toliko buljili ..........

ja više voli dobru žensku guuzu ..... nego sisulje ........
istraživanje koje je gore navedeno je potpunoi točno to sam i ja primjetio da ono prvo pogledaš u siseke ........ ili guz ako dolaziš odozada .... ha ha ha ha .....
jebiga baš sam prase ...........
[Vrh] Go down
Puky
Zagrijao tipkovnicu
Puky

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 372
Godine : 67
Datum registracije : 28.11.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime28.11.09 8:36

Zar ima nešto ljepše Muškarci fascinirani sisama 816407

Muškarci fascinirani sisama 30uq0yr

Slike govore više od riječi, nadam se na nije off topic ????????
[Vrh] Go down
http://horvatska.com
gadafi
Zagrijao tipkovnicu
gadafi

Male
Aries Dog
Broj postova : 138
Godine : 40
Datum registracije : 23.11.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime01.12.09 7:38

ma nije off ,,,,,,,,,,,,,
moram ti reči da si uprevu .............
jebote te život pa di najde ovaj primjerak ........

za na ormar sstaviti ili u virtinu , ono za gledanje .........
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 122
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime01.12.09 14:00

Ja sam više fasciniran nogicamammmm... Muškarci fascinirani sisama 432419

Muškarci fascinirani sisama DSCN0498
[Vrh] Go down
jaran
Zagrijao tipkovnicu
jaran

Male
Sagittarius Dog
Broj postova : 264
Godine : 28
Datum registracije : 07.12.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime07.12.09 10:56

Uhh da nije sisa cime bi se mi muskarci igrali

Muškarci fascinirani sisama Moving10
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime07.12.09 13:09

e ovo su prave...nisu dvije kugle koje i kad skaces stoje na mjestu ... Laughing

[Vrh] Go down
jaran
Zagrijao tipkovnicu
jaran

Male
Sagittarius Dog

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime07.12.09 22:21

blizanka je napisao/la:
e ovo su prave...nisu dvije kugle koje i kad skaces stoje na mjestu ... Laughing
Eto i ja volim kada su pokretljive i jos nesto ali ovdje necu napisati Laughing
[Vrh] Go down
nitapita
Ljubitelj foruma
nitapita

Libra Rat
Broj postova : 4649
Godine : 38
Datum registracije : 25.10.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime07.12.09 23:04

zato cu ja svoje smanjiti Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363
[Vrh] Go down
jaran
Zagrijao tipkovnicu
jaran

Male
Sagittarius Dog

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime17.01.10 14:07

nitapita je napisao/la:
zato cu ja svoje smanjiti Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363 Muškarci fascinirani sisama 12363
Da li ova ispod treba sta smanjivati Laughing

Muškarci fascinirani sisama Sisekorepetq5
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Muškarci fascinirani sisama   Muškarci fascinirani sisama I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Muškarci fascinirani sisama
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Muškarci
» >>Sto muskarci...<<
» Muškarci i depilacija
» Muškarci su jednostavni
» Muškarci i ćelavost