| Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
 | Naslov: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 16:58 | |
| Kada ste posljednji put čuli da je jedna žena dala iskreni kompliment drugoj ženi? To ćete teško čuti, ali zato će bez problema komentirati njenu kilažu, ružnu frizuru i cipele koje ne pašu uz torbicu. Dati kompliment drugoj ženi prema ženskom ramišljanju može značiti potencijalnu konkurenciju. |
|
 | |
Ary VIP član

Broj postova : 16293 Godine : 42 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 17:34 | |
| A zašto vi muški mislite da smo mi žene sve takve....nemojte nas trpat u isti koš,ima nas koje nismo takve...  | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 17:41 | |
| Ja kad dajem kompliment dajem ga iskreno bilo muško ili žensko.Ja sam preključer dala iskren kompliment mojoj prijateljici da joj nešto jako ljepo stoji,tako da nisu sve ženske iste i nikad ni neće biti. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 18:04 | |
| oprostite mi cure, ali ja sam iz više ženskih usta čuo samo kritiziranje...  od malih nogu odrastao sam u pretežno ženskom društvu...tako da je uvijek bilo prilika slušati takve stvari... :  : |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 18:12 | |
| Ima naravno da ima takvih žena,čula sam i ja svašta kaže npr. vidi što ti super stoji,a kad ova ode jao pa grozno joj je...  Ali ja nisam takva... |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova : 74460 Godine : 172 Datum registracije : 21.01.2009
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 19:21 | |
| ima istine korny u tome ...ali to sve zavisi od zena ...ti razgovori najvise se mogu cuti u nekoj dobi od 15 pa cini mi se do 20...a ja s kim sam jos nisam cula takve komentare ...prije cu cut komentar ja gdje nade onog momka ili muza kakav je gori je od nje ili bolji je od nje...  _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
 | |
Kikica VIP član

Broj postova : 43767 Godine : 43 Datum registracije : 04.03.2009
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 19:53 | |
| Nisam takva ne kometniram ih da me čuju  ......šalim se znam baciti komentar, ali to radim kAda sijedim sa mužem pa malo komentarišemo okolinu, ali nije mi uopče teško reći nekom da se lijepo obukao ili da mu nešto lijepo stoji... | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 20:03 | |
| Ja rađe šutim ako nemam nešto lijepo za reć. Nisam od onih koji daju komplimente šakom i kapom, ako mi se nešto zbilja svidi onda ću to pohvalit, ali dobrano. Kritiku ne volim, nit je volim čut za sebe niti ne volim olako kritizirat druge. Svi smo nekakvi ... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 18.06.09 22:02 | |
| Ja bez beda iskomplimentiram ženu,ako zasluži bilo čime,zašto ne... nemam s tim problema...  |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 19.06.09 19:16 | |
| uf blizanko...ja čuo i od žena u 40 zle komentare...  |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 19.06.09 21:44 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 19.06.09 21:51 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
 | |
Goran Administrator

Broj postova : 81331 Godine : 41 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 24.06.09 3:45 | |
| Ne iritira me ako ima osnove za kritiku, ako nije samo bezrazložno kvocanje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 30.06.10 9:04 | |
| Sto ce me iritirati ...i ne slusam te komentare ..a uostalom ovo o cemu govori uvod u temu meni je vise trac zene o zeni ..a ne kritiziranje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
 | |
len Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 30.06.10 12:31 | |
| Zena je zeni vuk.  | |
|
 | |
Sumrak VIP član

Broj postova : 33392 Godine : 56 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 28.05.15 20:05 | |
| - len je napisao/la:
- Zena je zeni vuk.
svaka čast len, imaš tepsiju bureka od mene za ovu izjavu...  ne smeta, jer ja se toliko udubim u tu njenu kritiku, da kad završi s njom ja i zaboravim što je rekla...  | |
|
 | |
Otelo Ljubitelj foruma

Broj postova : 5042 Godine : 61 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 23.06.15 12:10 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 23.06.15 12:14 | |
| Ni mene |
|
 | |
Sumrak VIP član

Broj postova : 33392 Godine : 56 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? 03.08.15 9:18 | |
| ne, slabo to meni uđe u uši...šalim se, ne ako je 100% u pravu...mada su žene vazda u pravu... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje?  | |
| |
|
 | |
| Iritira li vas kod žena njezino kritiziranje? | |
|