| | "Muško-ženski" poslovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator

Broj postova : 81331 Godine : 41 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
 | Naslov: "Muško-ženski" poslovi 31.01.09 11:05 | |
| Jeste li jedan od onih koji nikad nisu dotakli usisavač, kuhaču ili možda pranje prozora ili ste nadišli primitivna razmišljanja kako ti poslovi nisu za muškarce? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 31.01.09 16:01 | |
| Ne djelim poslove na muške i ženske. Dioba na muške i ženske je konzervativno razmišljanje. |
|  | | Goran Administrator

Broj postova : 81331 Godine : 41 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 31.01.09 16:04 | |
| Bravo Teo, to se cijeni!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 31.01.09 16:16 | |
| - Goran je napisao/la:
- Jeste li jedan od onih koji nikad nisu dotakli usisavač, kuhaču ili možda pranje prozora ili ste nadišli primitivna razmišljanja kako ti poslovi nisu za muškarce?
nisam jedan od takvih..evo, baš danas sam skuhao ručak, nije mi trebao čak ni aparat za gašenje požara..  ne dijelim poslove na muške i ženske, vrlo često kada imam vremena počistim kuću temeljito... samo..mislim da nikada ne bih dao curi da cijepa drva....vi ostali? |
|  | | Blizanka Administratorica

Broj postova : 74460 Godine : 172 Datum registracije : 21.01.2009
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 31.01.09 16:30 | |
| decki, ako ste stvarno takvi svaka cast  | |

| Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 13.01.10 18:11 | |
| sta niko jos se nije izjasnio ...o pranju prozora i ostalim poslovima ...ajde muski ...brzo sta ste se usutili ...  _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|  | | Niky VIP član

Broj postova : 13469 Godine : 38 Datum registracije : 07.07.2009
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 23.01.10 9:11 | |
| e...da mi ih je vidjeti kako peru prozore....a dok ja sjedim i šaltam na daljinskom  | |
|  | | Kikica VIP član

Broj postova : 43767 Godine : 43 Datum registracije : 04.03.2009
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 23.01.10 20:37 | |
| Baš će prati prozore...  .jedva tanjur za sobom odnesu... | |
|  | | bodo Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 739 Godine : 52 Datum registracije : 05.12.2009
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 23.01.10 20:56 | |
| Za to ste si krive same, da ste zahtijevale od prvog dana... Ne osjećam se manje muško dok perem suđe, kuham kavu, čistim... Inače to je primitivna podjela na muško ženske poslove.  | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 23.01.10 21:01 | |
| Ja se ne sjećam kad sam zadnji puta držala usisavač u ruci... Možda pred nešto manje od godinu dana... Dragi je usisavač uzeo pod svoje okrilje, kao i svu ostalu tehniku u kući... Ponekad i prozore opere... Dok ja radim nešto drugo...
Pomogne mi sve što treba, no nikada nebi dozvolio da ja sjedim dok on radi po kući...
Poštujem to... Zajedno smo brži... pa možemo nekud u skitnju nakon što sve sredimo... |
|  | | gadafi Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 138 Godine : 40 Lokacija : zagreb the city Datum registracije : 23.11.2009
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 02.02.10 9:28 | |
| ma ta podjela je bila dok je muškaraci išao u lov i lovio hranu ...... dok je radio u polju teške fizičke poslove ..... a sada toga više nema ... moja draga dela isto ko i ja , osam sati ...... pošto zajedno živimo , dijelimo sve dobro i loše ...... tako i sa kučanskim poslovima , radimo sve zajedno .... napravimo neku podjelu subotom kada imamo veče pospremanje , jel preko tjedna ne stignemo nešto puno pospremati ..... pa se dogovorimo tko če što napraviti .... a meni nije teško ništa ... i manje više znam sve ....... | |

| Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 19.04.11 13:09 | |
| Lijepo je kad se dijele poslovi i kad ih ne dijelite na musko -zenske poslove...ali ipak ima dosta poslova ili poslica koji su "zenski" odnosno "muski"..ne mogu zamisliti da mi moj partner pere ves ili pegla ili ja da popravljam cesmu koja kapa ili izmicem namjestaj ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|  | | mobile VIP član

Broj postova : 17277 Godine : 32 Datum registracije : 23.04.2011
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi 25.04.11 19:11 | |
| sve muske i zenske poslove radim a sudove najbrze operem i od sestre i majke zajedno samo izlecu sudovi znaci koja se uda zamene uziva ce. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: "Muško-ženski" poslovi  | |
| |
|  | | | "Muško-ženski" poslovi | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 36 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 36 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943520. in 17760 subjects
|
|